top of page

CASALS

Casals destinats a infants i joves d'entre 3 i 16 anys. S'organitzen principalment durant els tres períodes festius escolars:

  • Casals de Setmana Santa

  • Casals d'Estiu

  • Casals de Nadal

Casals  d'estiu de Lleure i Esport

Si vols venir a passar-ho bé, aquesta és la teva opció. Al casal de lleure hi trobaràs tot allò per gaudir d'una experiència inoblidable. També coneixeràs diferents esports, tant tradicionals com alternatius des d'una perspectiva lúdica.

Casals d'estiu de TecnificaciÓ

Si vols millorar les teves habilitats esportives, ja sigui de futbol, pàdel o tennis. Aquesta és la teva! Amb entrenadors especialitzats podràs donar una passa més dins l'apassionant món de l'esport!

Casals de setmana santa 
de Lleure i Esport

Si vols venir a passar-ho bé durant la Setmana Santa, aquesta és la teva opció. Al casal de lleure hi trobaràs tot allò per gaudir d'una experiència inoblidable. També coneixeràs diferents esports, tant tradicionals com alternatius des d'una perspectiva lúdica. 

Casals de Nadal de Lleure i Esport

Si vols venir a passar-ho bé les vacances de Nadal, aquesta és la teva opció. Al casal de lleure hi trobaràs tot allò per gaudir d'una experiència inoblidable. També coneixeràs diferents esports, tant tradicionals com alternatius des d'una perspectiva lúdica. Amb visita de personatges nadalencs, tallers ambientats en aquestes festes,...

bottom of page